WIL JIJ:

Een supersterk zelfbeeld creëren?

Losbreken van (oude) patronen?

Een master van je eigen mind worden?

Een diep vertrouwen in het leven hebben?

Leren HOE manifesteren nu werkelijk werkt, zodat je iedere droom waar kunt maken?

Zelfliefde op het allerdiepste niveau ervaren?

Een spot on – rock solid intuïtie hebben?

 

 

 

Voordat ik je ga vertellen wat dit precies is, neem ik je mee naar een moment wat mij op het pad heeft gebracht waar ik mij vandaag de dag op bevind – die van – Energetische leiderschapscoach. Jaren geleden bevond ik mij in een enorme storm, een gevecht tussen mijn hart en mijn ego. 

Het was een drama

Er was zoveel gedoe

Gedoe met mensen

Gedoe in business

Gedoe in relaties

Gedoe in mijn financiën

Gedoe met mijn lijf 

 

Nu weet ik het verschil tussen toen en nu, toen had ik een innerlijk conflict met mijzelf.

 

Nu weet ik en laat dit alvast een leuk leermoment zijn, dat alles zich in onszelf afspeelt, waarbij de enige waarheid is, die van jezelf. De gedachtes en meningen die je hebt over jezelf zijn het belangrijkst. Alleen die tellen.

Ik ervaarde al die conflicten omdat ik buiten mijzelf leefde. Ik was geconditioneerd om te geloven wat van buitenaf werd gezegd. Ik was afhankelijk geworden van de mening van iemand anders. Met dus ook dat wel of niet of niet goed genoeg – geouwesnitzelhoer. Ik heb mogen leren dat niemand van buitenaf mij aardig of leuk hoeft te vinden, dat waar ik naar op zoek was, innerlijke geluk, rust, overvloed, liefde, allemaal al IN mij bestond – daar moest ik opnieuw mee connecten.

Ik durfde ook niet dingen om mijn eigen manier te doen, want ja, doe maar normaal dan.

Ik besloot om de onzin te laten voor wat het is en helemaal te connecten met wie ik werkelijk ben.

En ik creëerde iets magisch….mijn leven.

 

 

 

Bijna 40 jaar later, nee geintje, de afgelopen 21  jaar ben ik diep gegaan, soms met mijn smoel over de straatstenen, maar heb ik alles gedaan om mijn binnenwereld te shiften, waarvan de buitenwereld nu een prachtige mooie reflectie van is, MET ALLES EN IEDEREEN ERIN.

We veranderen onze buitenwereld, door onze binnenwereld te veranderen.

Nu weet ik, dat als het aankomt op mijn leven, business, waarheid spreken – dat er nog maar een weinige keer is dat er een innerlijk conflict is dat gespiegeld wordt door de buitenwereld. ( Yep, gewoon mens hier, dus dat gebeurt af en toe, maar ik weet wat er voor nodig is om dit direct om te buigen, iedere keer weer en hierin ben ik zo goed als energetisch schoon)

Ik heb geleerd dat het Universum bewustzijn is en door ons hart en intuitie te volgen, in plaats van de shizzle gedachtes en angst, het leven ALTIJD vóór ons opdaagt, op de meest bijna-niet-voor-te-stellen-ongelooflijke-mooie manier. 

Dat is wat ik voor jou wil!

Hierbij introduceer ik Reconnect to your Soul.

Als je mij nog niet kent…

Hi, ik ben Monica Job

Ik ben een soul driven entrepreneur,  creator van inmiddels 30  life -en business changing programma’s, founder van de Soul & Business Academy.   

Mijn job is dit:

Om jou te bevrijden van gelimiteerde gedachtes en patronen, ik herinner jou er weer aan wie je werkelijk bent, hoe veel kracht en liefde je in je hebt, om zo jouw ware pad te bewandelen. Ik ben die ruimte voor jou, waar je de gedachtes en verhalen die je tegenhouden, om die voorgoed achter je te laten, ik leer jou om alleen nog maar beschikbaar te zijn voor je ware verlangens, om er voor te zorgen dat je eigen manifestatiekracht owned en hoe je een leven en business creëert op jouw voorwaarden. 

Ik ben lief, echt, recht doorzee en ik ben er voor je.

Maar ik doe niet aan onzin. What you see, is what you get 

Al heel wat jaren is dit de feedback die ik krijg:

Jeetje Mo, je triggerd mij AF, maar ik ben je zo dankbaar. Jij liet mij zien dat er een andere manier is.

Dat is wat ik doe, alles wat voorbij komt in het leven, simpel maken. SIMPEL AF.

Ik laat de liefde en de energie in jou stromen.

IK BEN HIER NIET VOOR DE DRAMA, GEDOE OF CHAOS.

De vrouwen waar ik mee werk, dragen volledige verantwoordelijkheid voor hun leven.

Zij stort zich niet in eindeloos drama

Zij wijst niet naar ander voor haar gedoe

Zij oordeelt niet

Zij doet het innerlijke werk. Zij werkt aan het mindset.

Zij werkt aan haar verlangens en dromen.

Zij ziet zichzelf als een spirituele vrouw, maar zit niet altijd op die wolk van liefde en licht, ze werkt ook de donkere stukken door

Zij is echt en ze heeft shit te doen hier

 

 
 

Aan het eind van deze 8 weken:

 

  • Kun jij feilloos vertrouwen op je intuitie. Nooit, maar dan ook nooit meer hoef je eraan te twijfelen. Sterker nog, je connectie met je intuitie en je female wisdom zal alleen maar toenemen.
  • Ben jij de Koningin van zelfliefde. Je ademt dit, je leeft dit. De basis voor een geweldig mooi leven.
  • Ben je getransformeerd in die zelfverzekerde, inspirerende 3.3 versie van jezelf ( die nu nog verstopt zit onder allerlei laagjes, oude conditioneringen en patronen.)
  • Weet jij hoe je keer op keer alles manifesteert waar je naar verlangt. It’s a done fucking deal, iedere keer weer.

Een 2 daagse deep dive op 20 en 21 november a.s, om:

 

On the spot coaching te ontvangen, op dat stuk, wat jou nu nog tegenhoudt, om voluit te gaan.

 

Mijn persoonlijke en best practices journal oefeningen, die er keer op keer voor zorgen dat je vibe hoog blijft en je stappen blijft zetten, next level, wel te verstaan.

 

Oefeningen die je lichaam en ziel nog meer verbinden, zodat het manifestatie proces versnelt wordt

 

Je ontvangt ook nog eens 5 transformerende masterclasses:

 

 

 

Klaar om helemaal te connecten met wie je werkelijk bent, zodat je ook dat leven kunt creëren waar je AL jaren naar verlangt?

Klaar om keihard JA te zeggen en al het moois te ontvangen?

Jouw investering:

Optie 1: Betaal in 3 termijnen van €420,00 ex. BTW.

Optie 2: Betaal eenmalig €997,00 ex. BTW.

KLIK OP 1 VAN DE BUTTONS OM JE PLEKJE TE RESERVEREN
 
We starten 10 November

Petra Jungblut

Samenwerken met Monica is transformerend, helend, inzichtgevend, lang doorwerkend, liefdevol, verrassend, positief ontregelend. Tijdens de masterclass voelde ik haar helende energie en was zij die ruimte, waarin ik een shift kon ervaren, nieuwe gedachtes/ affirmaties tot mij kon nemen. En absoluut helpend om in andere mindset rondom geld te komen en daarin te kunnen leren en blijven. XXX

Judith Verschuren – Your Styling Coach

Eind vorig jaar had ik een verlangen om mijn leven en business op een diepe niveau op elkaar af te stemmen. Ik was een beetje mijn drive kwijt, en omdat ik wist, dat Monica precies dat doet, ook in haar eigen leven, wist ik ook dat ik heel graag met haar hier aan de slag wilde gaan. We zijn een aantal maanden met elkaar op avontuur gegaan, we hebben gekeken, hoe we mijn diepste verlangens, mijn grootste talent, op elkaar konden afstemmen, op zo’n manier dat ik nog meer van betekenis kon zijn. Door met Monica te werken heb ik mijn drive weer terug gevonden. Heeft ze mij weer herinnert, zoals zij dat zegt, waar mijn hart van in de fik staat. Waar mijn natuurlijke talenten zitten en hoe ik dit in mijn leven kan integreren. Zij heeft mij op een aantal cruciale momenten heeft geholpen om geweest, om ook echt in dat leven in te stappen. Waarop zij mij steeds herinnerde, kies Judith. Dit is het moment waarop je moet kiezen voor wat je wilt en stap daar in. Je moet maar het lef hebben als coach om niet mee te gaan in de stress van je klant en dat doet zij dus niet, zij heeft mij naar een nieuw level geholpen, nieuw verdieping, mijn richting weer gevonden, de drive, naast dit allemaal is Monica ook gewoon een heel fijn persoon om mee te werken. Dus als jij je leven en business op een dieper niveau wilt uitlijnen, kan ik je van harte aanbevelen om met Monica aan de slag te gaan.

 

Is dit een business programma?

Nee, zeker niet. Dit is een nieuw, mooier leven programma.

Door dit programma #RCTYS ga je het volgende ervaren: 

Je begrijpt, integreert en past nieuwe principes toe voor je leven. Je gaat de BS identificeren en het oude verhaal wat je jezelf voor te lang hebt verteld, voorgoed loslaten. Je gaat een nieuwe manier van denken tegemoet, nieuwe verwachtingen en energie gebaseerd op je verlangens, dromen en wensen.

Zelfs sommige shifts lijken zomaar te gebeuren, automatisch en moeiteloos. Dat komt omdat we werken aan je bewuste en onbewuste tegelijkertijd in dit programma. Onderbewust = het opnemen van nieuwe ideeën, nieuwe gedachtes en met de tijd, als je de content meer en meer tot je neemt. Bewust = Wat je kiest, wat je besluit en wat je claimt door de teachings.

Dit is zoveel meer dan een programma, – dit is een manier van leven. Het is een manier van ZIJN, denken, leven, ontvangen en doen.

Ondernemer of niet, als je voelt dat je hier bij moet zijn, mooierd, je bent zo welkom.

Ik twijfel of dit is wat ik nu nodig heb?

Als je twijfelt: boek een call. Dan kijken we waar je nu echt staat en wat je nu echt nodig hebt. Geheel vrijblijvend, je krijgt sowieso een paar inzichten. ?? ?

Hoe groot is de groep?

Ik houd een maximaal aan van 11 deelnemers, ten alle tijden is er een veilige ruimte, waarin jij jezelf kunt zijn.