Ik geloof dat we alles kunnen Zijn, Doen en Ontvangen waar we naar verlangen en ik geloof, dat je dit het beste kunt leren van mensen die jou voor zijn gegaan, die de resultaten hebben behaald waar jij naar verlangt.

Hi, ik ben Monica

In deze coaching kijk ik mee naar hoe je business en leven nu doet en wat er voor nodig is om een uplevel te maken. Ik denk met je mee in alles en ik daag je uit om een shift te maken om een energetische match te worden met je ware verlangens. Aligned AF all the way baby!

Ben jij klaar om helemaal in die vrouw te stappen waarvan je altijd al hebt geweten dat je haar diep van binnen bent? Klaar om je verlangens en volgende dromen waar te maken? Of wil je je bestaande business wilt opschalen naar minimaal 6 figures….dan kan 1 op 1 werken met mij als je mentor en coach, precies de juiste move zijn.

 

 

 

Dit is wat ik voor je kan doen:

Ik help jouw herinneren wie je werklijk bent en het dan worden! ???????? ???? Ik daag op, support jou en deel alles met jou wat ik weet, ook wat ik ervaar en doorleefd heb, van het leven zelf of bij mijn eigen coaches. Ik kan met je brainstormen en ik kan orakelen. Ik help jou om dingen anders te zien, om in oneindige mogelijkheden te denken. Ik kan je helpen om je schaduwkanten te omarmen, zodat die niet meer in de weg staan om te doen wat je wilt  doen. Ik kan je begeleiden om je belemmerende overtuigingen om te buigen, for life!

Ik ben liefdevol f*cking straightforward als ik voel/hoor en zie, dat jezelf ook maar ergens klein zit te houden of jezelf zit te saboteren, dan deel ik dat met je. Dat vind je soms niet leuk, maar mijn commitment is: jou naar je next level te brengen. Ik help je je gaves, je intuitie en al je potentieel te ownen voor je next level in business en life! Ik kan met je delen wat voor mij wel en niet heeft gewerkt, zodat jij een hoop geld, tijd en energie kunt besparen.  

Leiderschap + Business mentorship (6 mnd)

1 ding weet ik absoluut zeker mooierd, er is nog zoveel meer mogelijk voor jou én je business, ik kijk er naar uit om je te spreken,

Let’s talk mooierd.