3 Daagse Money flow Intensive

 

Wil jij eindelijk weten hoe jij vanuit flow, vanuit intuitie en met heel veel fun een nieuwe realiteit cre√ęert voor jezelf?
 

Doe dan mee met deze 4 daagse journaling intensive

  • Ontdek hoe je iedere dag je droomleven & biz cre√ęert door te schrijven
  • Ontdek hoe je kunt cre√ęren vanuit flow
  • Ontdek hoe je door boosheid en weerstand heen kunt schrijven om creatie weer de ruimte te geven
  • Ontdek hoe je op een dieper niveau in contact te komen met jezelf
  • Ontdek hoe je in 2020 je verlangens waar maakt, zonder jezelf voorbij te lopen.

Journalen is niets meer en minder dan sterke overtuigingen conditioneren.

Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.

Ik hou van deze vorm van persoonlijke ontwikkeling, zo simpel en zo effectief…..ik neem je graag mee in deze magie!

 

Change your way of thinking & you will change your life!

Journalen zet je in om nog dieper in contact te komen met wat je echt wilt, je geeft jezelf toestemming op een veel dieper niveau, je unleashed met journalen wat ECHT in jou leeft, het komt er gewoonweg veel makkelijker uit ???

 
Wanneer je heel duidelijk je intenties op schrijft, jouw kristalheldere intenties, is dat wat werkt! We zwakken onze droom af en vermijden wat we ECHT willen, want we zijn bang dat het niet uitkomt dat het niet gaat lukken, of dat we het niet verdienen….
 
Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven. Of dat nu is om af te vallen, om schuldenrvij te worden, om je business een boost te geven, om een waardevolle relatie te hebben, of om meer geld naar je toe te laten stromen! Je kunt dit op ieder gebied in je leven toepassen.
 
Goh, als ik dat jaren geleden wist ? Journalen heeft mij ontzettend veel gebracht. Niet alleen heb ik nu het leven & de business waar ik altijd van gedroomd hebt, maar het heeft mij ook meer vertrouwen gebracht, gevoelens van schaamte en schuld getransformeerd naar liefde en een mega manifestatiekracht heb ik er door ontwikkeld.
 
Zo ben ik een keer op vakantie naar Curacao geweest met mijn gezin, een maand lang, in een fantastische villa met zwembad en voldoende vakantiegeld. Ik ben een keer naar Amerika geweest om een event bij te wonen, sta ik op de cover van het boek Natuurlijk Rood Haar van Hanne van der Woude, ben ik schuldenvrij & heb ik mijn gave appartement in Rotterdam moeiteloos verkocht Рhet verkoopbord hoefde niet eens aan het raam gehangen worden. 
 
Het dagelijks opschrijven wat je verlangens zijn werkt magisch! Ik ging steeds meer en meer toelaten, meer en meer shiften in mijzelf en meer en meer manifesteren. A.K.A. Manifesting like a MOJO ???
 
 
 
 
 
 
 
Wat anderen zeggen over deze Intensive;
 
‘Ik heb zeker genoten van deze Intensive. Het dagelijks een moment helemaal offline zijn is heerlijk. Geeft me rust, overzicht en vertrouwen. Keuzes maken wordt zoveel makkelijker. Blijvertje dus ?’ – Jeanette Rookhuizen
 
Ik heb genoten van deze 21-daagse. Wat een inzichten en een rust levert dit je op ?. Ik volg consistent mijn?om dat te manifesteren waar ik blij van wordt namelijk rust en tijd voor mezelf?. Bedankt Monica en de rest voor alle mooie inzichten, have a nice day! Liefs Kaat?- Karen Jessop
 
‘Deze dagen hebben mij overzicht gebracht √©n aanvulling op een andere training die ik volgde. Mooi om te zien dat het ene het andere aanvulde. Wat ik de afgelopen periode heb geleerd en opgeschreven is dat het zo belangrijk is om mijn eigen energie voorop te stellen. Aan de hand van de schrijfoefeningen kon ik daar ook weer concrete acties aanhangen zoals een stukje schrijven, mijn Reiki-oefeningen doen, kaartje trekken, mijn dagindeling aanpassen’. Conny Marree
 
‘Wat was het leuk en leerzaam om mee te doen. Soms geen antwoord kunnen geven en soms een pagina vol geschreven ?. Ik mag groot gaan denken, voelen, vragen, acteren en manifesteren. Journalen helpt mij hier zeker mee dus ik mag tijd en ruimte maken voor mijn innerlijke gesprekken en deze ook serieus nemen¬†??¬†dank je wel lieve¬†Monica¬†voor dit mooie avontuur¬†‚̧ԳŹ’ – Priscilla Massaar
 
‘Wat een prachtige en intense reis was dit. Dank je wel voor deze ruimte die je me hiermee gegeven hebt om ruimte voor mezelf te cre√ęren.¬†
Een prachtige manier om diep en liefdevol in contact te zijn met mezelf, mijn energie, mijn ziel. En er dan ook echt elke dag een stukje in te kunnen handelen. Wow, weer heel wat (schijn)hobbels genomen en ervaren dat het helemaal goed is in het proces van groter, ruimer, wijzer, liefdevoller, daadkrachtiger, prachtiger, geweldiger (en voor mij zeker ook vrouwelijker) ZIJN.
Namast√© lieve¬†Monica.’ – Rozemarijn Hamelink
 
‘Dankjewel Monica Job, het bracht bewustwording. Ineens heb ik openbaar dingen gedeeld, wat ik eerder niet durfde. Er kwam een vervelende situatie tussendoor, dit kostte en kost mij veel energie. Daardoor waren er dagen bij dat het schrijven echt niet lukte, maar toch lokt mijn notitieboekje me elke keer. En wilde het met de journal vragen niet lukken, dan schreef ik een paar dingen waar ik dankbaar voor ben op. Dit werkt voor mij heel goed. Ik heb mooie inzichten gekregen en ben er nu rustig aan mee bezig mezelf meer te laten zien.’ – Saskia Swart
 
Hoe, wat & waar?
Vanaf maandag 4 mei, starten we iedere dag, gezamenlijk om 09:00 met een krachtige journalingtraining en een onderwerp. We behandelen 4 geweldige onderwerpen en er is voldoende gelegenheid om je vragen te stellen aan mij. 
 
Meer dan graag neem ik je 4 dagen lang mee in dit ubergave proces, zodat jij ook de kracht ervaart van journalen, shifts ervaart en letterlijk een nieuwe realiteit voor jezelf cre√ęert en voor de mensen om je heen, voor deze nieuwe wereld die we nu aan het cre√ęren zijn, met zijn allen een nieuwe samenleving, die Brave New World.
 
 
Are you in gorgeous?