Amanda Frances Voet het alsof je een plafond bereikt hebt in je business?

Amanda Frances Je hebt het verlangen naar meer, wellicht naar anders, maar hoe dan? 

Amanda Frances Wil je minder HARD werken?

Amanda Frances Wil jij een bedrijf wat vóór jou zorgt?

Amanda Frances Ben jij klaar om energetisch te up-levelen – jezelf toestaan om meer liefde, fun, geld te ontvangen?

Amanda Frances  Heb jij, ondanks vele pogingen het niet voor elkaar gekregen om een energetische staat van ZIJN en mindset te realiseren die aansluit bij HOE en WAT je daadwerkelijk wilt? 

Amanda Frances Dat ben je hier op de juiste plek…..

 

Je voelt het al een tijdje….het verlangen voor dat volgende niveau

Je doet nergens meer een stap terug zet in wie je werkelijk bent en in wat je werkelijk wilt

Je bent trouw bent aan jezelf, in alles, ongeacht wat een ander daar van vindt

Je weet dat je het niet alleen hoeft te doen, het hele Universum er is, om jou te ondersteunen

Wie moet jij ZIJN, om dit ding wat we leven en business noemen, te laten werken vóór jou?

Mijn hart gaat AAN, om mooierds zoals jou te begeleiden naar die nieuwe staat van ZIJN, waarin ALLES mogelijk is; meer jij, meer tijd, meer geld, meer vrijheid. Oh yess darling, je kunt alles zijn, doen en ontvangen waar jij naar verlangt ????????????

Ik voelde een grote innerlijke drive om te gaan doen waarvoor ik hier op aarde ben… helemaal MEZELF zijn met daarbij de tijd en ruimte om er zowel voor mezelf, mijn dochter als mijn eigen bedrijf te zijn. Ik wilde vooral mijn leven gaan leven vanuit wie ik werkelijk ben. Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie door super praktisch je te leren hoe je jezelf door een blokkade heen kunt schrijven of praten. Monica weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Ik heb echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt…….Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. Monica is helemaal zichzelf, ze is het
voorbeeld van hoe je je mooiste leven kunt creëeren op jouw voorwaarden.

Het meeste waardevolle aan ons traject, is het mogen voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen dat ik met klanten kan werken die ook écht resoneren met mijn werk en aanpak.
Monica is niet bang is om ook haar eigen pijnpunten te laten zien en vanuit daar mij mee te nemen in het bouwen van een succesvol bedrijf (een imperium in wording) welke geheel past bij mijn ideeën, leven.
Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

 

Mijn commitment is dat ik mijn aandeel doe, om jouw naar je next level te brengen: 

Samen:

Amanda Frances Vullen we je staat van ZIJN op, met pure liefde van binnenuit

Amanda Frances Vergroten we het vertrouwen, in jezelf, je gaves en je potentieel

Amanda Frances Verhogen we je prijzen

Amanda Frances Dichten we de gaten in je money mindset

Amanda Frances Omarmen we de schaduwkanten, zodat deze je niet langer tegenhouden

Amanda Frances Creëren we jouw Marketing Soul Strategie  – want Marketing & Sales zijn geen one size fits all

Amanda Frances Creëren we je signature programma, die je met succes verkoopt

 

Amanda Frances 6 maanden 1: 1 business mentorship

Amanda Frances Coachingscalls + 24/7 mail contact & dus toegang tot mij

Amanda Frances Toegang tot AL mijn online programma’s

“Ik vind Monica een suuuuuper fijne coach. Iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Iemand bij wie je jezelf kunt zijn.Iemand die gelooft in je. Warm, heel puur, direct, snel en ze is gewoon ook super lief:) Ze liet me kwaliteiten van mezelf zien die ik zelf niet besefte en dat gaf me enorm vertrouwen. Ik hoop dat we nog lang samenwerken.”

“Mijn grootste probleem was dat ik geen richting kon geven aan mijn visie en behoefte aan had leiding van iemand die ook spiritueel in het leven staat. Monica liet mij inzien, hoeveel er WEL goed gaat en wat er nog MEER mogelijk is, daar waar ik nog wel eens kon kijken  naar wat er niet was. Als je behoefte hebt aan begeleiding en daarbij ook op spiritueel vlak ondersteunt wil worden, hiermee bedoel ik de mindset en de oefeningen die daar bij komen kijken, dan moet je zeker bij Monica zijn. Haar energie is heel oppeppend en motiverend, het is mooi om te zien hoe zij in iemand zijn kunnen geloofd terwijl diegene dat zelf misschien nog niet eens ziet. Monica helpt mensen echt inzien waar ze goed in zijn. Zij ziet overal en altijd wel een manier om door te gaan en kan deze ook goed en gemakkelijk benoemen/uitleggen/vertalen, zodat iemand precies weet welke richting zij in moet gaan. Monica laat mensen geloven in zichzelf en in de talenten die iemand bezit, en dat vind ik echt super mooi en daar ben ik haar heel dankbaar voor. – Nynke (Rapper NYN -PLU)’

Lieve, heerlijke, prachtige Monica, wat vond ik het fijn dat je me hebt ondersteund tijdens onze 1 op 1. Echt ik ben je zo dankbaar! 

Ik begon mezelf en mijn geploeter in mijn bedrijf (en mijn leven) steeds minder leuk te vinden. 
De oude, bekende manier, vanuit wilskracht, werkt niet, werkt zelfs tegen.
Monica nodigde me telkens weer uit om een hele praktische volgende stap te zetten, en telkens weer nieuwe mogelijkheden te vinden, vanuit inspiratie en enthousiasme. Durven doen vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme. Waardoor er geen plek meer is voor angst. Dat werkt heel bevrijdend voor mij. Ik vind mezelf en mijn bedrijf weer leuk, mooi en waardevol.
 
 Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige,
onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen.
 
Ze heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om integer en authentiek anderen te inspireren en te begeleiden. De grote lijnen van mijn hele aanbod (van low-end naar high-end) staat als een huis, met ook ruimte voor nieuwe inspiratie. Ze heeft mij geleerd het eenvoudig en simpel te houden, zodat ik productiever ben en sneller mijn mensen kan helpen. Zij ga mij die liefdevolle schop onder mijn kont om het gewoon te gaan doen. En door het te doen gaf het me zoveel voldoening, vertrouwen en vooral plezier. En door het te doen leer ik zoveel meer over wat ik nog meer kan gaan neerzetten en betekenen. 
 
Monica is een aanrader om mee te werken, omdat ze zo puur, integer, liefdevol en ‘spot on’ is, spiritueel en mega-praktisch tegelijk. 
Een prachtige, krachtige gids vind ik haar om ieders zielenwerk / lichtwerk te helpen op aarde te brengen. 
Het gaat bij haar om een ander soort leiderschap dan wat je bij veel andere businesscoaches ziet.
Het is zo vanuit zachtheid, vanuit liefde, passie, mildheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid, vanuit ZIJN.
En daar hoort ook altijd bewustzijn bij, het innerlijk werk doen, altijd bezig blijven met persoonlijke ontwikkeling. En dat laat zij zelf ook zien, haar reis. Ook het oncomfortabele daar soms in. 
Die echtheid is zo fijn en inspirerend.
 
Is het vrouwelijk leiderschap? Energetisch leiderschap? Zielsleiderschap… dat is het voor mij!
Ik heb mijn plek onder de zon kunnen opeisen. En daar was geen strijd voor nodig, enkel liefde.
Dit is echt een keerpunt. En ik ben nieuwsgierig en verwachtingsvol wat ik allemaal nog ga doen.
Nogmaals onwijs bedankt voor onze samenwerking, tot nu toe!
 

Jij doet jouw deel, het Universum doet wat jij niet kunt doen

En dit is wat ik voor jou kan doen:  Ik daag op, support jou en deel alles met jou wat ik weet, ook wat ik in dat moment leer van mijn coaches. Ik kan met je brainstormen en je empoweren. Ik help jou om dingen anders te zien, om in oneindige mogelijkheden te denken. Ik kan je helpen om je schaduwkanten te omarmen, zodat die niet meer in de weg staan om te doen wat je moet doen. Ik kan je begeleiden om je belemmerende overtuigingen om te buigen, for life! Ik ben liefdevol f*cking straightforward als ik voel/hoor en zie, dat jezelf ook maar ergens klein zit te houden of jezelf zit te saboteren, dan deel ik dat met je. Dat vind je soms niet leuk, maar mijn commitment is: jou naar je next level te brengen. We onderzoeken wat jouw soul strategieën zijn. Ik kan je laten zien hoe je helderheid creëert in je businessverlangens. Ik help je je gaves, je intuitie en al je potentieel te ownen voor je next level in business. Ik kan met je delen wat voor mij wel en niet heeft gewerkt, zodat jij een hoop geld, tijd en energie kunt besparen.  

Tussen onze sessies door, doe je het werk wat we besproken en – of afgesproken hebben en steeds tijdens onze sessies, kijken we wat er nodig is. Iets tweaken? Een overtuiging ombuigen? Je strategie bijschaven? Je next level klant helder krijgen? Of een duik nemen in waar je dan ook in vast loopt.

 

Mijn Soulmate klanten:

Amanda Frances Her- organiseren hun dag en week, veel meer me-time/ rust/ creatie tijd/ gezinstijd a.k.a VRIJHEID 

Amanda Frances Verhogen hun prijzen

Amanda Frances Creëren hun signature programma’s

Amanda Frances Hebben gemiddeld een ROI van 4

Amanda Frances Ownen ze die next level staat van ZIJN, voor next level resultaten

Amanda Frances Creëren en lanceren zij hun eerst online programma met succes! ( De omzet van een maand in 1 week )

Amanda Frances Hebben een diepere connectie met hun ZIJN en vertrouwen ze moeiteloos op hun intuitie, iets wat ze voor de rest van hun leven meenemen

 

 

 

1 van die dingen die mij en mijn werk anders maakt, is dat ik het praktische en energetische van een business bouwen combineer.

Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die dingen waar je naar verlangt. Maar ook hoe je social media kunt inzetten, op een manier die bij jou past, om je tribe te laten groeien, om te connecten met je soul mate mensen, zodat mensen ze zich herkennen en thuisvoelen in je boodschap en dat ze gek zijn op je werk en graag van je willen leren. 

Dit concept, het praktische en energetische neem ik zelf mee in iedere beslissing die ik maak en systemen die ik creëer. Een business helemaal in lijn met wie ik ben, dat gun ik jou ook!

‘Door de samenwerking met Monica ben ik mij bewust geworden van het feit dat ik mezelf, op een bepaalde manier klein hou, ik mocht mijn Koninginne Kroon weer aannemen om door te kunnen groeien, naar meer omzet, fun, zonder hard werken, maar juist vanuit flow en liefde.

Zij heeft mij laten zien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Ik raad het een ieder aan om met Monica samen te werken, zij stemt echt op jou af, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’ – onwijs bedankt voor alles’ 

 

Voordat ik met Monica ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het.

Amanda Frances Is deze exclusieve coaching alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, leidinggevende, coaches, healers & trainers in coaching zitten. Dit zijn allemaal bewuste vrouwen/ vrouwelijke ondernemers die meer uit hun leven en business willen halen.  

Amanda Frances Hoe plan ik de sessies in met Monica?  Als vip soulmate klant, krijg je toegang tot mijn persoonlijke coachingskalender. Je kunt jouw wekelijkse sessies zelf inplannen. 

Amanda Frances Op welke dag zijn de sessies? Ik coach altijd op de dinsdagen. Met hier en daar een uitzondering. Er kunnen aangepaste afspraken gemaakt worden.  

Amanda Frances Kun je resultaten garanderen?  Ik geloof in de principes die ik hanteer. Ik weet dat ik het vertrouwen in jezelf en in je werk kan vergroten. Ik geloof dat de spirituele en praktische principes die ik met je deel, voor een revolutie kunnen zorgen in je leven en business. Dit aanbod is zo samengesteld, dat dit ALLES bevat wat je nodig hebt om je business te laten groeien, voorbij wat je ooit dacht dat mogelijk was. 

De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die met mij hebben gewerkt, die het werk deden en dus ook het resultaat kregen. Ik geloof in jou. Ik geloof dat jij een verschil kunt maken, een impact kunt maken in deze wereld en daarbij ook nog eens goed verdienen. Als jij je missie leeft, verdien je ook geld ermee. Maar lieverd, het is aan jou. Jij zult het werk moeten doen. En van mijn te lieve accountant en advocaat, maak ik even deze note naar mijn disclaimer: Ik kan niet garanderen dat jouw inkomen zal stijgen. 

Als jij resoneert met mijn energie en je gelooft dat ik voorleef wat ik je teach, boek dan hier een gratis call met mij in en let’s talk, of contact mij via Social Media met Hell Yess Mo, let’s do this!

1 ding weet ik absoluut zeker, er is nog zoveel meer mogelijk voor jou en ik kijk er naar uit om je te spreken,