Iedere ochtend heb ik een gesprek met mijzelf, met mijn innerlijke stem en stel mijzelf dan ook de volgende vragen; ‘Mo, wat kan je vandaag doen om je mensen te helpen? Wat is mogelijk om te doen? 

En het antwoord komt bijna altijd direct erachteraan of eigenlijk weet ik het al en het komt ook eigenlijk altijd op hetzelfde neer….

Het enige echte wat ik altijd al had willen doen en wat ik wil DOEN is prachtige mooie mensen zoals jou te inspireren, te motiveren en te empoweren om ALLES uit het leven te halen. Ervoor zorgen dat jij die persoon bent die je WILT zijn, dat jij doet waarvoor je hier bent, dat jij geld verdient door simpelweg jezelf te zijn en het leven leidt waarvoor je hier bent en er vreselijk van geniet! 

En aan de andere kant is dat soms friggin ‘lastig’ – weten wat je heel graag wilt doen, wetende dat DIT is waarvoor je hier bent en toch rollen er bij mij soms ook de tranen over mijn wangen….het is groter dan ikzelf en ik heb mijzelf jaren lang wijsgemaakt dat er niemand op zat te wachten…..

Vraagje;

Als jij geen twijfels had over jezelf en angst zou niet voorkomen in je woordenboek, wat zou jij dan doen? WEES DAN DIE PERSOON!

Ken je dat gevoel dat je weet dat je aan iets moet toegeven, maar dat het nog zo’n mega ding is? En eigenlijk maken we er in ons hoofd ook zo’n groot ding van en eigenlijk het enige wat we moeten doen is er in GELOVEN.

En dit is wat ik je echt wil vertellen…

Waar jij ook over droomt, wat jij ook wilt doen, wie jij ook wilt zijn, jij bent het ALLEMAAL waard.

En dan gaat het even niet om de business, het geld, de lifestyle or whatever, maar gewoon om het feit dat het om jou gaat, als persoon. Jij hebt het goddelijke recht om het leven te leiden waarvan je altijd hebt gedroomd. Hoe fijn is het om een innerlijk weten te hebben en niet dat gevoel van hopen, struggelen en wensen dat….maar dat dat DAT er gewoon is.

Die dromen en verlangens die jij hebt, die heb je met een reden en dat IS precies de reden voor hoe het voor jou zal zijn. 

En ja soms lijkt het allemaal onmogelijk en heel ver weg, maar ook deze periode’s gaan weer voorbij. Jij bent NIET die persoon die zijn droom opgeeft! Jij weet dat jij voor meer geboren bent en jij weet dat je alles kunt creëren & realiseren als jij je koppie er naar zet en dan lukken zelfs die dingen die je doodeng vindt.

Ja, je bent bereid om die dingen te doen, om te komen waar je wilt zijn. Je doet het innerlijke werk, zelfs het pijnlijke innerlijke werk ga je niet meer uit de weg, omdat je weet dat het je verder brengt. Weer een stap dichterbij je droom.

En je waarheid spreken is je kwetsbaar opstellen en dan? Je hebt geen keus, wie ben jij om zo over jezelf te denken als God, het Universum, jouw waarom, jouw droom en al die mensen de JOU nodig hebben met smart op je zitten wachten.

Wie ben jij om te denken dat je het niet ALLEMAAL mag hebben?

Waarom mag jij het wel allemaal hebben zoals jij het wilt;

Omdat je het waard bent
Omdat je er 1000% recht op hebt
Omdat dat is waarom je hier bent
Omdat je diep van binnen niet anders kunt en dat weet je

Jij bent geboren voor meer en dat weet je, alles wat jij diep van binnen voelt is echt.

Wordt de persoon die je wilt zijn. Punto!

Alles wat ons tegenhoudt, de angsten, de weerstanden, omgeving, geen geld, bla bla bla is allemaal NEP. Het bestaat niet. 
Vervang die angsten met een truck load off awesomeness en let’s move on. Doe hetgeen wat je moet doen & doooor. 

En zo kijk ik er naar en als ik naar jou kijk zie ik de waarheid en die waarheid is; 

Ik zie een krachtige prachtige vrouw met geweldige gaves, ready to change te world
Ik zie iemand die het werk doet om te komen waar zij wil zijn
Ik zie iemand die in vuur en vlam staat om het verschil te maken, om het leven te leiden waarvoor ze hier zijn en waar ze recht op hebben

Dus…..

Ja, je bent het waard. Volledig. 1000%. Absof*inglutly!

Dus mooi mens, het is je tijd. Go get those dreams!

Liefs, Monica

Droom-Doen-Doooor-Coach-300x300

PS

Klaar om volledig je droom te leven? Om met mij 1:1 helemaal in dat innerlijk weten te stappen en de biz te bouwen, het Imperium waar jij voor geboren bent.

Jij en ik

1:1

Helemaal ervoor gaan!

PM mij als je even echt contact wilt, want we gaan intensief samenwerken en ik vind een klik superbelangrijk