Laat mij je leren hoe je jouw Imperium afstemt op wie jij werkelijk bent, zodat het vertrouwen in jezelf en daarmee je omzet verdriedubbeld ????❤️????

Alles is energie en je business kan pas stromen, als het in jou stroomt mooierd. Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem. Keer op keer wijzen ze jou de weg. Alles wat je zoekt, zit al in je, ja ook op dat volgende level. Ik help je om jouw ware potentie – die nu nog verstopt zit onder oude patronen, conditioneringen en andere BS shizzle – te leven!

Breng jezelf weer helemaal in lijn met wie je werkelijk bent, vanuit jouw hoogste potentie, voor een bedrijf dat 100% jou is.

Vanaf November 2021 begeleid ik een intiem groepje vrouwelijke ondernemers in de Soul & Business Academy. Dit is een diep transformerend business programma, waarin we 6 maanden samenwerken om jou bedrijf te transformeren naar een hoger level, in lijn met jouw hoogste potentieel. Van binnen naar buiten, van onder naar boven en van achter naar voren, de hele shizzle op elkaar afstemmen, zodat je in een stroomversnelling komt. Alignment all the way baby!

Na 6 maanden run jij jouw Imperium vanuit een diepere connectie met jezelf, vanuit liefde, vanuit lichtheid en is daarmee het vertrouwen in jezelf en je omzet minimaal verdriedubbeld.

Het voordeel van werken in een groep, is dat het een amplified field wordt, de energie wordt versterkt én vergroot, wat het manifestatie proces versneld. De groep in combinatie met 1:1 geeft je manifestatievleugels.

Voel je een inner calling? Boek dan een call met mij, let’s talk

 

Ingrid Schoonveld

Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

Marlies Schouten

Samenwerken met Monica is magisch: ‘Mijn eigen business is echt een eigen afgestemde business geworden, binnen 4 maanden mijn omzet verdriedubbeld, meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe, elke keer afstemmen met wie ik ben, wat ik wil en daardoor ook wat goed is voor mijn bedrijf en daarnaast ook meer rust, meer (zelf) liefde, meer openminded en inmiddels weet ik echt dat alles mogelijk is, als je dat besluit maar neemt, het begint bij een keuze – Ik kan Monica van harte aanbevelen! – Marlies, de trotse eigenaar van PrAUWd.

Rozemarijn Hamelink

Durven doen vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme.
Waardoor er geen plek meer is voor angst.
Dat werkt heel bevrijdend voor mij.
Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige, onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen. Ze heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om integer en authentiek anderen te inspireren en te begeleiden. 

 

Heidi Westerveld

Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie door super praktisch je te leren hoe je jezelf door een blokkade heen kunt schrijven of praten. Monica weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Ik heb echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt…….Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. 

Andrea Roozendaal

“Ik vind Monica een suuuuuper fijne coach. Iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Iemand bij wie je jezelf kunt zijn.Iemand die gelooft in je. Warm, heel puur, direct, snel en ze is gewoon ook super lief:) Ze liet me kwaliteiten van mezelf zien die ik zelf niet besefte en dat gaf me enorm vertrouwen. Ik hoop dat we nog lang samenwerken.”

Wie is Monica?

Gaat met een flinke dosis het kan-wel-mentaliteit door het leven. Ab-So-F*cking-Lutely. Dankzij haar rode haren en Rotterdamse tongval gaat zij niet onopgemerkt voorbij. Inspireert vrouwelijke, intuïtieve ondernemers om alles uit zichzelf en hun business te halen, geheel op hun eigen voorwaarden hun Imperium te realiseren. Kan intens genieten van verse mango’s. Is een manifesting powerhouse. Krijgt alles voor elkaar. Loopt het liefst op Nike air max ( Rotterdammert 4-life). Neemt één dag in de week vrij van haar business. Maakt aan de lopende band selfies én deelt ze lang niet allemaal. Met haar favoriete Swarovski pen schrijft ze haar leven en business naar realiteit. Heeft een spot on intuitie. Is rechtdoorzee. Je kunt haar ‘s nachts wakker maken voor een reis naar een onbekende plek. Ziels- eigenwijs. Doet alleen maar dingen waar haar hart en ziel van in de fik staan. Ze is een self made woman. Heeft een knappe zoon en een prachtige dochter. Samen met haar gezin en haar Black pearl from the Caribbean woont zij sinds Maart 2021 op Curaçao.